REACTIES

“Zo stil krijgen wij de kinderen niet! Ze zijn eerst stil en worden steeds nieuwsgieriger en doen tenslotte helemaal mee.” Yolanda KDV ’t Spoor (Saartje)

“Gefocust, heel stil en geconcentreerd. Ze blijven langer geboeid omdat ze mee mogen doen. Herhaling van liedjes is heel fijn.” Jessica KDV ’t Spoor (Saartje)

“Zelfs de kinderen die altijd afgeleid zijn waren geconcentreerd. Goeie prikkel!” Joan KDV ’t Zand (Saartje)

“Alle kinderen, zelfs de kleintjes willen alles volgen. Succes voorstelling! Lisette KDV ’t Zand (Saartje)

“Heel leuk, belangstellend, geconcentreerd op de dieren, verschillende reacties op hoe dieren bewegen. Verbaasd of nieuwsgierig, later willen aanraken.” Joyce ’t Zand (Saartje)

“Heel enthousiaste kinderen, ze gaan helemaal mee, zelfs van verschillende leeftijden en ieder kind op zijn/haar manier!” Anouk en Rachel De Blauwe Lama (SKON)

“Op 1 juni hebben wij op de valreep mogen genieten van de lente-voorstelling. Het was GEWELDIG, de kinderen (en volwassenen) hebben genoten van het lammetje, de kuikens en natuurlijk van de regenworm. De hele dag hebben de kinderen er nog over gepraat en ook bij het ophalen vertelden de kinderen blij over de voorstelling. Wij wachten met spanning op de zomer-voorstelling.” (Wendy Kraan, kindercentrum Vieve van lokowo)

“Kinderen worden uitgenodigd om mee te doen, er is oog voor iedereen.” Loes De Blauwe Kikkervis (SKON)

“Super interactie!” Wendy Aspelin (Ludens)

“Ook de tweede voorstelling die wij hebben gezien was een groot succes. Wat een spannend verhaal, een vis met buikpijn en allemaal andere dieren die stukjes van hun lijf missen… De kinderen wachten vol spanning af en zaten er met hun neus bovenop om te kijken wat er gebeurde. Aan het eind even een actief moment waarbij alle kinderen mee mogen de zee in: leuk! ” (Wendy Kraan, kindercentrum Vieve van lokowo)

“Inlevend, spannend voor de kinderen, leuk om te zien.” Viola Toermalijn (Saartje)

“Je speelt in op de wensen van de kinderen.” Anna Toermalijn (Saartje)