WAT DOE IK

Ik ben Speler.
Ik geef begeleiding en waar nodig, persoonlijke verzorging, aan Speciale kinderen.
(met Autisme, PDD-NOS of andere beperkingen)

Van stichting Horison heb ik Contact gericht Spelen en Leren geleerd.

Bij stichting Berk sta ik ingeschreven als Speler.
Met veel Liefde, geduld en humor probeer ik de nog ongekende mogelijkheden van het kind,
zichtbaar te maken.

De functie begeleiding WLZ/WMO is gericht op het bevorderen, het behoud of het compenseren van de zelfredzaamheid van mijn zorgvragers. Verder bied ik mijn zorgvragers met WLZ/WMO begeleiding praktische hulp en ondersteuning bij het uitvoeren of het eventueel ondersteunen bij het oefenen van handelingen/vaardigheden die de zelfredzaamheid van hen tot doel hebben.

Ik maak voorstellingen voor en met peuters.

Met name ga ik naar het Kinderdagverblijf.(KDV)
Ik kom binnen in de groep en ga op de grond zitten.
Met mijn zelfgemaakte attributen speel ik samen met de kinderen.
Met spel en zang worden de gewone dingen in een kinderleven
op een bijzondere manier zichtbaar en voelbaar.