WIE BEN IK

Ik ben Veronica Lucassen en heb na de opleiding voor kleuterleidster de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar gedaan.
Jarenlang heb ik als docente drama op basisscholen met veel enthousiasme met kinderen gewerkt. Daarnaast heb ik een aantal jaren met middelbare scholieren in één dag een theatervoorstelling gemaakt.

Zeven jaar bij terugspeeltheatergroep “Wordt Vervolgd” gezeten. Dit is een vorm van theater waarin belevenissen en ervaringen van mensen uit het publiek weer tot leven worden gebracht. De spelbegeleider vraagt iemand uit het publiek naar een anekdote of verhaal. De spelers en de muzikant gaan al improviserend het vertelde terugspelen voor de verteller.

Nu werk ik voor mezelf en kunnen mensen me inhuren voor b.v. een voorstelling voor jonge kinderen of het begeleiden van een kind met Autisme, meervoudig gehandicapt of als clown. Zie ook extra’s.

Veronica